СПА почивка в Луковска баня, Сърбия

СПА почивка в Луковска баня, Сърбия

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

Ден 1

04:00 ч. – хотел „Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят / 07:00 ч. – отпътуване от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 06:30 ч. Отпътуване по маршрут София – Ниш – Луковска баня (около 265 км). Пристигане в Луковска баня – един от популярните СПА курорти на Сърбия, в ранния следобед. Настаняване. Свободно време за ползване на услугите в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 2

Закуска. Свободен ден или факултативна екскурзия до Дяволския град (с доплащане 15 лева на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт и екскурзоводско обслужване на български, и не включва входната такса; екскурзията се провежда при минимум 15 човека). Местността е поставена под защитата на държавата и през 1995 г. е обявена за паметник на природата от изключително значение. Природният комплекс е разположен върху площ от 4300 кв.м. и включва 202 скални формации с височина до 15 метра и два извора с висока киселинност. Фотопауза от главната наблюдателна площадка, от която се открива красива панорамна гледка (препоръчват се удобни за ходене пеша обувки). Екскурзията не се провежда при неблагоприятни метеорологични условия и в такъв случай заплащянето за нея се възстановява след завръщането на групата в България. Завръщане в хотела. Свободно време за ползване на услугите в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 3

Закуска. Свободно време за ползване на услугите в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 4

Закуска. 09:00 ч. - отпътуване за Ниш. Пешеходна разходка в центъра на града: площад „Крал Милан” с паметника на освободителите на града, пешеходната търговска улица „Обреновичева”, Казанджийското сокаче, университета, кметството, крепостта. Около 14:00 ч. - отпътуване за България. Вечерта пристигане на Централна автогара София. Трансфер до Пловдив.