Хотел Синема 4*, Приморско

Хотел Синема 4*, Приморско

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

Хотел „Синема“ ще Ви очарова с удобната си локация – срещу морската градина, на около 200 м от плажа и на 2 минути пеша от центъра на комплекса, както и с превъзходната си Ultra all inclusive концепция.

Тук ще можете да се потопите в кристалните води на басейна, разположен на покрива на хотела или да се отпуснете на шезлонгите край него, на голямата слънчева тераса.Ще може да се поглезите с любимите си освежаващи напитки в лоби бара на хотела или да се насладите на успокояващата гледка към морето от басейна на покрива.

На територията на целия хотел има безплатен Wi-Fi интернет, а за гостите, пристигащи със собствени автомобили има безплатни, неохраняеми паркоместа пред хотела, както и платен подземен паркинг.

Стаите са модерно и стилно обзаведени в приятни тонове, като самият хотел отвори врати през 2021 г.

Хотел „Синема“ е изключително подходящ за семейства с деца, както заради локацията си, така и заради разнообразието от вкусни и здравословни храни за децата, част от Ultra all inclusive пакета. В морската градина, на броени метри от хотела има чудесна детска площадка, където децата ще могат да се забавляват на воля.

Рецепцията на хотела работи денонощно и колегите с удоволствие ще Ви съдействат за една приятна и спокойна почивка.Така че не се колебайте да се свържете с тях за всякакви въпроси или нужда от информация