Нова Година в Лондон

Нова Година в Лондон

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

Ден 1–29.12.2024:

12:10ч.–13:35ч. полет София–Лондон.Посрещане.Трансфер до центъра на града.Настаняване в хотела.Свободно време.По желание – пешеходна екскурзоводска програма “Новогодишни светлини в бохемското сърце на Лондон” с доплащане 45 лева на човек.Цената включва екскурзоводско обслужване на български и разходка из кварталите Сохо, Ковънт Гардън, Чайна таун, Трафалгар скуеър.

Нощувка.

 

Ден 2 – 30.12.2024:

Закуска.Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод:Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Свети Павел”, крепостта „Тауър“, Тауър бридж.Възможност за целодневна екскурзия до Уиндзор и Итън с доплащане 178 лева за възрастен и 155 лева за деца и младежи до 17 г. Цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български в двореца Уиндзор и в Итън и таксата за вход в двореца Уиндзор.Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място.Провежда се при минимум 10 участника.Завръщане в Лондон.

Нощувка.

 

Ден 3–31.12.2024:

Закуска.Свободен ден.Възможност за разходка с корабче по Темза до Гринуич и свободно време в Гринуич с възможност за посещение на обсерваторията, Военноморския музей с доплащане 118 лева. на човек.Цената включва билет за корабчето до Гринуич и екскурзовод на български.Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място.Провежда се при минимум 6 участника.Свободен следобед.Възможност за качване на „Окото на Лондон“. Възможност за новогодишна вечеря (с доплащане).

Нощувка.

 

Ден 4– 01.01.2025:

Закуска.Свободен ден.11.00 ч. - възможност за разглеждане на крепостта Тауър и на квартала Ийст енд с доплащане 155 лева за възрастни и 119 лева за деца до 15 г.Цената включва екскурзоводско обслужване на български и таксата за вход в крепостта Тауър и не включва билети за метро при ползване на такова.Програмата включва разглеждане на крепостта Тауър, разходка из квартала Ийст енд „по стъпките на Джак Изкормвача” - разходка по пазара Спитълфийлд, разглеждане на църквата „Крайст Чърч” и на лабиринта от улички на бедняшкия някога квартал на мъгливия някога Лондон, които ни връщат в романите на Чарлз Дикенз и Марк Твен.Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място.Провежда се при минимум 10 участника.Вечерта – възможност за вечеря в типичен английски пъб с доплащане 68 лева на човек.Цената включва голяма бира и типично английско основно ястие, най-често „фиш енд чипс“ – панирано филе от риба и пържени картофи, съпровождащ групата водач на български.Заявява се и се заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 10 участника.

Нощувка.

 

Ден 5– 02.01.2025:

Закуска.Свободно време.Възможност за разглеждане на Британския музей с доплащане 34 лева на човек.Цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на български.Участието в разглеждането на Британския музей се заявява и заплаща в България, а не на място.Провежда се при минимум 10 участника.13:30 ч. - трансфер до летището.17:15 ч. – 22:10 ч. полет Лондон – София.