Малдиви- хотел Kuredu Island Resort&Spa 4*

Малдиви - хотел Kuredu Island Resort & Spa 4*

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

Ден 1: София - Малдиви

Полет от летище София за Мале.
 

Ден 2: Мале

Пристигане в Мале.Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избрания хотел с бързо скоростна лодка, хидроплан или вътрешен полет.Пристигане в хотела и настаняване. Нощувка.

 

Ден 3-Ден 8: Малдиви

Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали.Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява.Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук.

За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите.

Вече сте далеч от шума и стреса, вече сте на вашето място, мечтания остров, мечтания залив, един романтичен филм и като по чудо вие сте главните герои.Разходете се из вашия почти безлюден остров, милвайте водите на топлия океан, гмурнете се в тази жива вода, дом на повече от 700 вида риби.В открития океан можете да срещнете делфини, акули, гигантски скат.

 

Ден 9: Мале - София

Закуска.Трансфер до летището в Мале.Кацане на следващия ден в София.